Arı İmam Hatip Ortaokulu
Arı Mahallesi. No 2 Arı İmam Hatip Ortaokulu. Silvan/DİYARBAKIR

VİZYON

“Toplumsal erdemi yakalamış, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği örnek bir kurum olmak.”

MİSYON

Mutlu, Özgüveni yüksek, Başarılı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak denetlenmiş ve “Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Normal öğretim.

İngilizce.

Kalorifer.

Haftanın her günü üç farklı kalkış.

İlçeye uzaklık=12 km il´e uzaklık = 100km